EHBO op je smartphone

In het teken van de Warmste Week schenkt Bothrs een gratis design sprint aan Rode Kruis-Vlaanderen ter waarde van €20,000 om hen te helpen met de ontwikkeling van een EHBO-applicatie, gericht naar Afrikaanse landen.
Wanneer?
16 December
Tot en met 19 december
Hoe laat?
Elke dag
Van 9:30 tot 17:30
Waar?
De krook
Gent, zaal "de vergeten straat"

Hoe helpen wij het rode kruis?

In landen als Rwanda, Malawi, en Zimbabwe is er een enorme nood aan eerstehulpverlening. Vaak ontbreekt niet alleen de infrastructuur, ook de nodige kennis is vaak spoorloos. Daarom bouwt het Rode-Kruis aan een applicatie die mensen EHBO aanleert op een eenvoudige manier via hun smartphone. Bothrs gaat de samenwerking met het Rode Kruis aan om hun applicatie om te toveren tot een optimaal leerplatform, door samen met hen een design sprint te doorlopen.
meer lezen →

Ook jij kan helpen!

Door te storten aan het Rode Kruis, kunnen zij meer inzetten op het opzetten en geven van EHBO-cursussen, het beschikbaar maken van EHBO-kits, en kunnen zij meer focussen op bedrijfseerstehulp en verdere ontwikkeling en ondersteuning van de applicatie!
Doe een gift →

Wat is het nut van een design sprint?

Ontelbare bedrijven pompen bakken geld in de ontwikkeling van applicaties, chatbots, of websites, om op het einde van de rit tot de vaststelling te komen dat er eigenlijk niemand iets aan heeft. Dit kan vermeden worden door eerst een design sprint in te lassen. Hierbij wordt de kern van je product of service uitgewerkt, een eenvoudig ontwerp gemaakt, en wordt het meteen getest met het juiste doelpubliek. Dit alles voor er nog maar één letter code wordt geschreven!
Meer lezen →

blijf op de hoogte

Ben je nieuwsgierig naar wat deze design sprint zal teweeg brengen maar heb je geen tijd om vier dagen voor een scherm te hangen? Laat dan zeker je e-mailadres achter en we sturen jou dagelijks een samenvatting van elke dag!
Door je in te schrijven stem je akkoord met onze terms and conditions
Thank you for subscribing to our newsletter!
Oops! Something went wrong while submitting the form.